Alex

Alex Ambrose er kendt fra det danske talentprogrammet "Popstars", som han deltog i i året 2002.

Alex valgte dog at forlade konkurrencen i utide, bl.a. fordi han ikke ønskede at gå i samme musikalske retning som det forventedes af vinderen.

Siden er det gået stærkt for Alex. Han har modtaget op til flere kontrakter, og har lavet utallige koncerter og gæsteoptrædener landet over. Bl.a. har Alex sunget sange med Nik & Jay og Marc Johnson, sunget temasangen for realityprogrammet Paradise Hotel 2005 og ikke mindst været med til at producere og synge støttesangen "Hvad Nu Hvis" for Unicef, sammen med Nik & Jay.

Lige nu hitter Alex med singlen Eventyr som han har lavet i samarbejde med Alexander Brown.

Book Alex nu

Gustav

8ball og Gustav fra For Lækker Til Love, har lavet et genialt nummer. Istedet for at lave et nummer fordi man er kendt, har de lavet et nummer der handler om Gustav. genialt, idet han ikke fremstår som noget han ikke er, men er hudløs ærlig på en sjov, ironisk og catchy måde!

"8Ball - Gustav ft. Gustav" (2013) har allerede formået at få over 300.000 views på få dage! book nu, de vil med garanti hitte!

Book Gustav nu

Alexander Brown

Alexander Brown har i mange år lavet hit musik og fik i 2012 hele verden til at "skub til taget" med den engelske fortolkning "Raise The Roof" hvor selveste Fatman Scoop og Pitbull ligger vocal til.

Book Alexander Brown nu

Aligator

Aligator har fundet sin gamle Dance charme frem, og kører nu i 2013 en klub tour i hele Danmark.

Book ham nu og få et spektakulært show der vækker gode minder og med garanti for dine gæster op at stå!

Book Aligator nu

Ankerstjerne

Book Ankerstjerne nu på 30306019

Ankerstjerne startede sin karriere under kunsternavnet Jinks (2007). Sidden da har han valgt at udgive numre i Nexus musik under sit eget navn, og debuterede med numret "Tag Hvad Du Vil (2011). Pt. er Ankerstjerne aktuel med numrene "Nattog" (2011) og "1000 år ft. Rasmus Seebach" (2012).

Book Ankerstjerne nu

Anna David og Darwich

Book Darwich & Anna David nu på 30 30 60 19

Darwich og Anna David er pt. aktuel med club nummeret "Solstorm" (2012), der rummer massere af energi og får stemningen i top

Book Anna David og Darwich nu

Benjamin Led og Nash

Book Benjamin Led og Nash nu på 30306019

I denne duo for du 2 DJs der levere et top show udover alle klasser. Ikke alene er de fantastiske DJs, men de står også bag hits som blandt andet "Klap forhelved" ft. Jin & Shawdy og "U & I" ft Heidi (S.O.A.P).

 

Book Benjamin Led og Nash nu

Bring det på

Book Bring Det På nu på 30 30 60 19

De 2 drenge kendt for deres cool attitude der rammer de unge. De har flere singler på bagen og specielt hittet "Ring til politiet" har været en massiv landeplage!

Book Bring det på nu

Burhan G

Book Burhan G nu på 30 30 60 19

En større introduktion kræves ikke af Burhan G. Han er en kunster alle aldre kun kan holde af for sin fantastiske stemme og en sublim optræden,

Book Burhan G nu

Christopher

Book Christopher nu på 30306019

Christopher brager igennem radioen med nummeret "Where Do We Go From Here" ft. Svenstrup og Vendelboe der ligger nummer 2 på hitlisten. Selvom han kun er 21 har han allerede flere hits bag sig, og levere pop når det er bedst.

Book Christopher nu

Clemens

Book Clemens nu på 30306019

Clemens har været i musikkens verden siden 89' og udgav sit første studiealbum i 97'. Han er en af de tunge drenge i dansk hip hop musik og fortsætter med at skabe nye hits gang på gang. Pt er han aktuel med sit sjette studiealbum "Ingen kender dagen" (2012) der hitter langt ind i 2013!

Book Clemens nu

Daze

Book Daze nu på 30306019

Daze er slut 90'er musik når det er bedst. ønsker du en god 90'er stemning for de unge, så kan Daze leverer det. De står bl.a. bag radio hitsene "Superhero Lover" (97') og "Tamagotchi" (98').

Book Daze nu

Ferrish Kay (Rene Dif)

Book Farrish Kay (Rene Dif) nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Ferrish Kay (Rene Dif) nu

Hampenberg & Alexander Brown

Book Hampenberg nu på 30 30 60 19

VINDER AF "DANCECHART.DK-PRISEN 2011" & "CHILI-PRISEN 2011" ved DDJA

2010 var året hvor alle clubgæster lærte at "SKUB TIL TAGET". Nu har 2 af DK´s mest produktive producere igen teamet op med rapperen Yepha og endnu en gang produceret en seriøs klub-bombe!

Nummeret lå efter 1 uge på gaden allerede nr. 1 på Dancecharten, og har nu solgt guld. Enhver DJ i DK kan bevidne hvor meget nummeret er berettiget dets titiel, da "DET STIKKER HELT AF" på alle clubberne!

Book Hampenberg & Alexander Brown nu

Ida Corr

Book Ida Corr nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Ida Corr nu

Joey Moe

Book Joey Moe nu på 30 30 60 19

JOEY MOE er født i 1985 i København og vokset op på Amager, hvor han stadig bor. I folkeskolen blev han hurtigt spottet som et sangtalent og blev derfor rykket til sangskolen Skt. Annæ, hvor han blev formelt skolet. Men musik har altid været hans liv, og sang og dans sidder i blodet på ham. Det er medfødt, som det har været i flere generationer af familien Moe. Hans mor er sangerinden Lupe Moe, som sammen med søsteren Lei Moe har indspillet og optrådt med stort set alt, der kan krybe og gå af danske musikere.

 

Book Joey Moe nu

Johnson

Book Johnson nu på 30 30 60 19

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Johnson nu

Jooks

Book Jooks nu på 30306019

Jooks startede sin rap karriere i 1997 i gruppen Rent Mel. Sidden da har han blandt andet stor hittet med numre som, "Træk Vejret (2008)" og "Hun Vil Ha En Rapper (2009)". Jooks er pt. aktuel i Tabu Records hvor han sammen med Orgi-E hitter med numret "Mand 2.0 (2013).

Book Jooks nu

KAKA

Book KAKA nu på 30306019.

Kaka blev rigtigt kendt med singlen "Bang Bang reggaejam" (2012), men har tidligere arbejdet både med kunstere som Natasja og Wafande. Derudover er han aktuel med numret "Dansk Dancehall" (2012). hvis du ønsker god sommersteming er her en mand der fanger de unge med sine sprøde dancehall toner.

Book KAKA nu

Kaliber

Book Kaliber nu på 30306019.

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Kaliber nu

Kesi

Book Kesi nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Kesi nu

Kidd

Book Kidd nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

 

Book Kidd nu

Klumben og Raske Penge

Book Klumben og Raske Penge nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

 

Book Klumben og Raske Penge nu

KNA Connected

Book KNA Connected nu på 30 30 60 19

 

Book KNA Connected nu

L.O.C.

Book L.O.C. nu på 30 30 60 19

Rapperen L.O.C., har solgt mere end 120.000 eksemplarer af sine 4 første albums "Dominologi", "Inkarneret" og "Cassiopeia" og"Melankolia/ XxxCouture".

Hans clubtours i slutningen af 2006 og midten af 2007, med fulde huse på tværs af Danmark, beviste endnu en gang, at L.O.C. er toppen af dansk Rap, og at han til hver en tid kan få taget til at lette hvor som helst!

I 2009 valgte han at sætte sin solo-karriere lidt i bero, for at gå sammen med drengene fra Suspekt og danne gruppen Selvmord. De udgav albummet "Selvmord" hvorfra titelnummeret og de 2 efterfølgende singler "Råbe Under Vand" og "OK" blev store hits på radio såvel som clubber. Remix af Rune RK og Rasmus Hedegaard var årsagen til kogende dansegulvene rundt omkring i det ganske land.

Selvmord som gruppe blev i 2010 opløst og nu er L.O.C. tilbage som man kender ham bedst. "Momentet" er anden single fra det albummet "Libertiner", som kom på gaden d. 14. marts 2011. L.O.C siger om albummet: "Libertiner er min hyldest til vores smukke ignorance, og den fantastisk afvigende adfærd den fører med sig. Det er ufiltrerede tanker fra en egoist med det synspunkt, at selvdestruktiv er det nye glad".

Book L.O.C. nu

Morten Breum

Book Morten Breum nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig

Book Morten Breum nu

Nik og Jay

Book Nik og Jay nu på 30306019

Den absolut top af dansk mainstream musik i nyere tid er de to drenge med de borgelige navne Jannik Thomsen og Niclas Petersen. De har udgivet stripevis af hits som selv din gamle bedstemor kan nynne med på! I Øjeblikket er de aktuel med EP'en "Copenhagen Pop Cartel" (2013), der blandt andet indeholder hittet "United" ft. Lisa Rowe.

 

Book Nik og Jay nu

Outlandish

Book Outlandish nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Outlandish nu

PULS

Ny single ude 28.01.13: "Ild i Mit Liv"

Hvis du ikke er en af dem, der har sunget med på "DU' SÅ FUCKING DOPE", så har du været gemt væk bag lås og slå de sidste 3 måneder. "DOPE", featuring den altid friske og energiske Ole Henriksen, tog Danmark med storm på ingen tid. Med 50.000 views på Youtube den første dag, og endnu flere i dagene efter, gjorde, at videoen på under én måned blev set - og hold nu fast - 1.000.000 gange, hvilket kun er overgået af Burhan Gs "Tættere På Himlen".

Singlen blev også hurtigt de danske DJs absolutte favorit, og den er pt. det højest placerede danske nummer på den officielle Dancechart. Også på internettjenester som iTunes og Spotify gjorde drengene sig bemærket. I seks uger lå de solidt på en 2. plads på iTunes og ligeledes på en 2. plads på Spotify, hvilket nu har resulteret i guldstatus på solgte singler, samt 1.000.000 streams og dermed platinstatus på streaming. I bund og grund har PULS givet begrebet "internetfænomen" helt ny betydning og har sat alle andre til vægs.

Resultater som disse går naturligvis ikke ubemærket hen, og der bredte sig derfor en kæmpe efterspørgsel fra diverse folk i branchen, og til sidst endte drengene med at skrive pladekontrakt med Universal.

Med alt dette i bagagen samt tæt på 100 club-jobs siden september - der gør dem til den mest bookede live-act på diskotekerne - er det nu tid til et nyt udspil fra PULS-drengene.

I stedet for at prøve at følge op på den massive succes med "DOPE" vælger drengene denne gang at lege i en helt ny boldgade - nemlig med en vaskeægte ballade. De fire forrige singler har alle været upbeat, men denne gang bliver det hele vendt 180 grader med "Hvis Du Går", hvor der er garanteret rørende vokaler, smukt klaver samt lyrik med følelser, der helt sikkert vil give dig den lækreste gåsehud.

Vidste du, at .:
. "DOPE" er på kun 3 måneder blevet set af mere end 2.107.000. Se videoen youtube_16px.png
. "Superstar" er duoens næst mest sete video med 1.329.000 views. Se videoen youtube_16px.png
. I hele 6 uger har "DOPE" ligget stabilt i top 10 på iTunes.

Book PULS nu på 30 30 60 19

Book PULS nu

Rasmus Seebach

Book Rasmus Seebach nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

 

Book Rasmus Seebach nu

Rasmus Thude

Book Rasmus Thude nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Rasmus Thude nu

Shaka Loveless

Book Shaka Loveless nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Shaka Loveless nu

Specktors

Book Specktors nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Specktors nu

Suspekt

Book Suspekt nu på 30306019

eller ring og hør nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Book Suspekt nu

Svenstrup & Vendelboe ft. Nadia Malm

Book Svenstrup & Vendelboe nu på 30 30 60 19

Svenstrup & Vendelboes nyeste single hedder " Glemmer dig aldrig".
Den kan hentes på Itunes shop.

Vindere af prisen "Årets Danske Remix 2010" til Danish Deejay Awards.

Efter utallige år bag pulten på klubber over hele landet debuterer to af landets mest populære remixere med hjælp fra Karen på singlen "I Nat". De 2 djs og producere har fået en kæmpe fanskare landet over, og har nu over 18.500 fans på facebook og mere end 1.500.000 views på youtube.

Svenstrup & Vendelboe er et af de få producer-teams, der for alvor kan rykke salg og hitliste-placeringer med deres remixes. Det seneste år har de bl.a. haft en afgørende rolle med remixes for Medina, Thomas Helmig, Mohamed Ali, Outlandish, Jokeren og Brinck. Da den engelske udgave af Medinas "You & I" blev udgivet sidste år, var de 2 drenges remix det eneste danske, der blev valgt ud til den internationale udgivelse. Både Tiesto og Pete Tong (Radio 1) har iøvrigt åbnet deres radioshows flere gange med deres remix.

Book Svenstrup & Vendelboe ft. Nadia Malm nu

Wafande

Book Wafande nu på 30306019

Book Wafande nu

Benjamin Led

Benjamin Led fortsætter succesen fra sine to forgående singler "Run Into The Night" (Top 50 i Schweiz og top 20 på DC.dk) og "Colorblind" (Top 25 på International DJ Chart) og der er nu åbnet op for at teame nu op med den amerikanske hit sangskriver Curtis Richa (Hardwell, Tiesto Rihanna, Josh Stone, Craig David og Jennifer Lopez mm). Samt den svenske sanger Christos Gontevas (Darin, Idol TV Show - og synger på den kommende single fra Blasterjaxx)
Musikken er poppet og leverer et knivskarpt tema med et stærkt budskab om at leve vores liv fuldt ud, og være dig selv!

Vi har netop indgået sync aftale med DBBF (Dansk Basket Forbund) Om at singlen "We Can Take The Night" bliver spillet som Intro Show og ved målscore under samtlige Basketball kampe der transmiteres på TV2 sport. Og Benjamin Led er booket til at spille på Festivaler i Bulgarien og når der skal afholdes Amerikansk NBA Basketball i Boxen Herning som transmiteres Live på Dansk og Amerikansk TV senere på året.

Book Benjamin Led nu