Paradise 2013

TV 3 formår at skabe et program fuld af overraskelser og i år er ingen undtagelse! Paradise 2013 indeholder massere af intriger, overraskelser, fest og "hygge" i vandkanten. Book paradise deltagere 2013 nu på 30306019 og vi garantere sjov, underholdning og massere af kontakt med gæsterne.

Book Paradise 2013 nu

Frederik Fetterlein og Led DJ-Tour

Book Frederik Fetterlein og Benjamin Led nu på 30306019.

Frederik Fetterlein er et brand i sig selv. Han har været med i en række kendte reality programmer og kan for øjeblikket følges i programmet "Divaer i Junglen 2013". Fetterlein er stadig meget populær Dette kunne blandt andet ses i "luksusfælden - Fetterlein special" - Et enkelt afsnit med Fetterlein havde samme seertal som hele paradise 2012!

At Fetterlein nu kan bookes som DJ skyldes Remés anbefaling efter et klub besøg på Zen i København. Sammen med clubbens resident dj formåede Fetterlein at skabe en fantastisk stemning ved en blanding af god musik, charme, flirten og mikrofon brug.

Sammen med den profesionelle DJ Benjamin Led, tager Fetterlein nu derfor på Tour i det ganske land. Benjamin Led har været DJ i 10 år og er aktuel med over 30 remixes og singlerne "Klap forhelvede" og "U&I".

De levere tilsammen en unik live oplevelse. Led sikre med sin erfaring dansegulvet forbliver pakket, mens Fetterlein formår at få selv sure Gert til at smile og feste med.

Book Frederik Fetterlein og Led DJ-Tour nu