Anden

Anders "Anden" Matthesen
Anden startede sin Stand-up karriere på det legendariske DINS den 22. Oktober 1993 og har siden optrådt overalt i Danmark på klubber og ved privatarrangementer.

I 1999 optrådte Anden med det forrygende One-man-show "Fra ende til Anden" på Comedy Zoo i København og på flere af landets Comedy-klubber. Her kunne man for første gang stifte bekendtskab med Andens mentor og konkurrent Stewart Felfoss Stenstrøm Stardust jr., der gav sin legendariske "Tale til Beate".

Anden har igennem tiderne kunne opleves på Voice, Puls, Darios joint, Andarki, Andensortering, Intermezzo, Mandril-aftalen, langt fra Las Vegas, Get ahead med Patrick Toftgaard og Perforama. Endvidere har Anden fungeret som opvarmer for Østkyst Hustlers, og har sammen med "Bossy Bo" stået for Børneradios satire: "Hva´snakker du om?". Den 5. April 2000 udgav Sony en CD med de bedste sketczhezcshcses og sange fra "Hva´snakker du om?" under titlen "Den ka´byttes vol. 1".

Book Anders "Anden" Matthesen nu på 30 30 60 19

 

Book Anden nu

Torben Chris

Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg. Han tager fat i verden, holder den op og ryster den i forsøget på at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.

Torben Chris er lidt af en street-talker - han kan få utrolig mange ord ud over scenekanten på kort tid og på en måde, hvor publikum sagtens kan følge med.
Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det - hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres cykelvaner. Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der kan ramme bredt. Når han står på scenen, har han en god situationsfornemmelse for, hvad publikum ønsker, og han gearer hurtigt sit show efter publikums lyst/alder også hvad angår improvisation og inddragning af publikum.

I 2003 kvalificerede han sig til semifinalen i DM i stand-up med sit 12. show nogensinde. Året efter blev det til en 4. plads, og imens Torben Chris færdiggjorde sin læreruddannelse på Jelling Seminarium, legede han videre med stand-up. I 2005 gav han to shows på årets Jelling Festival efter at have vundet en talentkonkurrence på Vejle Lokal Radio.

Referencer:
Torben Chris var i sommeren 2006 på tour med Linda P og Karsten Green med showet "os fra tv". Torben Chris blev #3 ved DM i stand-up 06 og har optrådt adskillige gange på Comedy Zoo, Kul caféen og på diverse klubber, festivaler og privat fester rundt om i landet. I januar 20007 var Torben Chris på Telia Comedy Tour og i september 2007 var han på tour med Carsten Eskelund og Mick Øgendal. Du kender Torben Chris fra Seer succesen "comedy fight club".

Book Torben Chris  nu på 30 30 60 19

Book Torben Chris nu

Anders Stjernholm

Anders er en drengerøv med skummel fortid som praktikant på magasinet M! Det kan man godt mærke på scenen, hvor han gerne går under bæltestedet - og bliver der!
Ofte hænger han sig selv ud i samme omgang.

Selvironien og kønsrollerne er i højsædet, da han også er klummeskriver i kvindemagasinet WOMAN.

Anders er uddannet journalist, så showet indeholder ikke sjældent en sund vrede over landets stupiditeter og finurlige nyheder.
Han er desuden blandt kombatanterne i næste sæson af Comedy Fight Club på TV 2 Zulu.

Du kender Anders Stjernholm fra:
Comedy Fight Club 2008

Book Anders Stjernholm  nu på 30 30 60 19

Book Anders Stjernholm nu

Rune Klan

Han har tryllet stand-up om til magi og magien om til stand-up. Og på den made har Rune Klan fornyet genren på sin helt egen charmerende og kluntede facon, der har gjort ham til publikums yndling og anmeldernes darling.

Selv om han ski*** højt og flot på de fleste regler inden for tryllefaget er han faktisk en både erfaren og utroligt dygtig tryllekunstner - og når man samtidig fornemmer at han er en veltrænet, koncentreret stand-upper, kunne man få mistanken om at der her er tale om to unikke talenter, der blot har lejet sig ind i samme elegante krop.
Men Klan er hverken kvart eller halv, men hundrede procent sig selv og hundrede procent morsom.

Du kender Rune Klan fra:
Showet "Rune Klan går large", "Tak for i aften" på TV2 ZULU og "Talegaver for børn".

Book Rune Klan  nu på 30 30 60 19

Book Rune Klan nu

Thomas Hartmann

Thomas Hartmann har taget den hårde tur. Fra han første gang sagde "Det kan jeg også" og gik på scenen med en måneds forberedelse, til han i dag kan kalde sig selv hovedleverandør af morsomt materiale til nogle af vores bedste shows og tv-komedier: "Jul på Vesterbro", "Langt fra Las Vegas" og "Wullfmorgenthaler".

Det er skarpsindigheden og de sjove observationer, der er drivkraften i Thomas Hartmann humor.
Siden 2003 har han høstet fans og roser for sine egne shows, blandt andet "Hartmann X" og "Hartmann 3"

Du kender Thomas Hartmann fra:
Showet "Hartmann 3", "Farvelagte Frustrationer" på DR2 og "Stand-up.dk" på TV2 ZULU.

Book Thomas Hartmann  nu på 30 30 60 19

 

Book Thomas Hartmann nu

Geo

En komiker, du må elske eller hade. Med Geo er der ingen gyldne, hyggelige middelveje.

Det er konsekvent, langt ude Stand Pp, der ofte giver publikum det ene chok efter det andet - og grin i uhørte mængder.
På den måde har Geo gået, snublet eller væltet sin helt egen vej, og hans humor er i lige så høj grad selvudleverende som den er grænseoverskridende.

Det mest irriterende ved Geo er, at hans humor griber fat, vender og drejer sig og overrasker ved også lige pludselig at være indholdsrig og debatterende. Midt i al galskaben lurer der små genialiteter.

Du kender Geo fra:
DVD-udgivelserne: 'Den Ægte Vare', 'Talegaver Til Børn', 'Geo's Garage', 'Ego Geo' samt Ekstra Bladets bagside.

Book Geo  nu på 30 30 60 19

Book Geo nu

Simon Talbot

Mit navn er Simon Talbot, og jeg beskæftiger mig med det dersens Stand Up. Har været i gang siden 2006, men i februar 2007 flyttede jeg til København for at gøgle på fuld tid.
Det valg blev truffet fordi jeg tilsang mig en fjerdeplads til DM i Stand Up 2006, og efter det syntes jeg tiden var til at gøre noget ved drømmen.

Det har vist sig at være et udemærket valg, for i Maj vandt jeg Danish Open i Stand Up som blev afholdt i Århus, og her for tiden deltager jeg i Comedy Fight Club 2. Så nu kan jeg leve af at blive udsat for ydmygende ting på ugentlig basis, og derefter vinkle det på en sjov måde! Så bliver livet ikke bedre.

Jeg har holdt siden så enkel så mulig da jeg ikke ser nogen pointe i store episke trailerfilm inden du kommer ind og ser hvor skal optræde næste gang. Og undskylder eventuelle stave- og grammatikfejl, men hey, jeg laver jo netop det her for at undgå uddannelse!

Du kender Simon Talbot fra:
Comedy Fight club 2008 (Vinder) på Tv2 Zulu. Bingo banko.

Book Simon Talbot  nu på 30 30 60 19

Book Simon Talbot nu

Rasmus Olsen

Hvis du har brug for en skæv vinkel på hvad som helst, er Rasmus Olsen manden, der kan levere den.
Med en unik sans for den mindste detalje i den skøreste bagatel, kører hans show fra fejlopererede pirater over ovnbagt sushi, til dårlig service overfor narkosmuglere.
Intet er for småt til at Rasmus kan gøre det sjovt.

Rasmus var aktuel i tv2 zulu programmet "Comedy Fight Club - for viderekommende", der blev sendt på zulu i efteråret 2007.

Book Rasmus Olsen  nu på 30 30 60 19

Book Rasmus Olsen nu

Steen Molzen

Steen leverer klassisk Stand Up, Stand Up der får os til at grine af verden, dens indbyggere og alt det, vi render og laver. Det er grænseoverskridende, det er sjovt - og det er effektivt.

Gennem de seneste år har han været med på tour, når Stand Up'en skulle rundt i landet - og her er skulle man tro at Steen altid optrådte på hjemmebane.

Publikum er med ham fra første ord - og de får 100% Stand Up for pengene.
Mød ham på de bedste comedy-klubber eller book ham til din virksomhed eller event.

Du kender Steen Molzen fra:
DVD'en "Dø af grin", "Comedy Fight Club" på TV2 ZULU og vært på Comedy Zoo.

Book Steen Molzen nu

Uffe Holm

Uffe, kendt fra Børneradio, Voice Morgenshow, ZTV, Idols, Bluff, Styr på dyr samt Uffe Holm show 1 & 2, har været med lige fra begyndelsen. Han har optrådt i 13 år - lige siden han var 17 - og er et af de sikreste kort i branchen. 

Uffe leverer altid et sikkert og gennemført stand up show med ro, timing og selvsikkerhed på scenen. Han får, som en af de mere hardcore komikere i Danmark, selv det sløveste publikum frem i stolen.

Uffe Holm skræddersyr koncepter til særlige lejligheder og kan også bookes som fx. konfrencier. Han er med andre ord én af de få komikere, der kan lave alt - er du i tvivl om et aktuelt job, så ring! 

Speciale: Uddannelsesinstitutioner
Målgruppe: 15-40 årige

Book Uffe Holm  nu på 30 30 60 19

Book Uffe Holm nu

Simon Astrup

Selvom danske politikere ikke har problemer med at gøre sig selv til grin, så er det alligevel rart, at nogen vil putte politikernes dumheder på flasker og bringe dem ud til din dør. Og sådan en er stand-up komikeren Simon Astrup. Han begyndte at lave stand-up for omkring 4 år siden i Aalborg og er senere flyttet til København, hvor han blandt andet har været ansat på Tjenesten på DR2 og P3. Derudover nåede han også semifinalen i DM i Stand-up 2006.

 Den 26-årige journalist er altid leveringsdygtig i spidende jokes om vores politikeres og samfunds dobbeltmoral og til på humoristisk vis at give sin mening til kende om nationens tilstand. Og hvorfor skulle man så høre på Simon Astrups mening? Det er der jo egentlig heller ingen grund til - udover at du dør af grin, når han fra et sted i sin komiske værktøjskasse trækker en satirisk lige højre, du aldrig havde set komme. For nogen skal jo forsøge at vikle trådene ud, når vores lands "elite" er snurret så mange gange rundt i debatten, at de er viklet ind i deres eget spin og ikke kan komme ud.

 Video:

 Simon Astrup om ændringen af tronfølgeloven:

http://www.youtube.com/watch?v=Sn3kuSqG66Y

 Simon Astrup om sin fars død:

http://www.youtube.com/watch?v=vTI_heJJ2sc

Book Simon Astrup  nu på 30 30 60 19

Book Simon Astrup nu

Jacob Wilson

Jacob Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker stand-up komiker. Han er en fast del af komikerstaben på Comedy Zoo og har med stor succes optrådt på samtlige af landets store comedy klubber. Herudover har Jacob Wilson medvirket på DVD'en 'Stand-up.dk sæson 4' og i TV-programmer som 'Comedy Fight Club' og 'Stand-up.dk'.

Kendetegn: Jacob indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement. Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Jacob er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret imiterede stemmer og fysisk kropssprog.

Jacob Wilsons talent kommer ikke kun til udtryk på scenen. Hver lørdag fra 9-12 kan du opleve ham levere knivskarp comedy, bidende ironi og 100% god weekendstemning som vært på Radio 100FMs populære live comedy show, 'Lørdagskartellet'.

Bonus: Som stand-up komiker har Jacob haft sit eget one-man show på Comedy Zoo i december 2005 samt fungeret som konferencier, blandt andet på Skanderborg Festivalen. Jacob Wilson har arbejdet som comedy writer for 'Morgenhyrderne' på Radio 100FM og er i øjeblikket tilknyttet redaktionen på radioprogrammet 'Farvel seng - jeg elsker dig'.

Book Jacob Wilson  nu på 30 30 60 19

Book Jacob Wilson nu

Karsten Green

Karsten green debuterede i december 2004 til dm i stand-up, og fik til trods for hans ikke eksisterende erfaring en fornem 3. plads. Og siden da er det gået stærkt. Og Karsten har over hele landet indtaget diverse stand-up scener kun bevæbnet med en mikrofon...

Siden sin debut har Karsten Green hentet stor erfaring fra et utal af firma jobs, festivaler hvor han blandt andet har optrådt med folk som Rune Klan og Anders Fjelsted.

Karsten leverer sit materiale med en fantastisk charme og en timing der går lige i lattermusklerne. Krydret med en håndfuld mystiske men velplacerede drejninger og kniv skarpe observationer, efterlader Karsten altid publikum overraskede og underholdte. Karsten er ikke sky for at indblande publikum i sit show, og improviserer sig gerne ind og ud af de værste kniber.

Bonus: Karsten og kollegaerne Linda Petersen og Torben Chris turnerede i sommeren 06, med deres egen mini tour, "OS FRA TV" I foråret 07 deltog Karsten desuden i zulu Comedy Fightclub, hvor seerne stemte, og sendte ham direkte i finalen.

Book Karsten Green  nu på 30 30 60 19

Book Karsten Green nu

Morden May

Morden May er en ung fremadstormende komiker der siden starten af 2008 har markeret sig på de københavnske stand-up scener med højlydt retorik og lynhurtige jokes.


Emnevalget spænder utrolig bredt, og i løbet af en halv time nås der ud i alle tænkelige emnemæssige afkroge. De korte one-liners og de til tider manglende overgange, i klassisk stand-up forstand, er to af den unge herrers nicher.

Morden flyttede sidste år fra Als til København for at hellige sig en komiker-karriere. Han er leveringsdygtig i underholdning hvad enten det drejer sig om fødselsdagsfester, større selskaber eller julefrokoster.

Denne komiker kan desuden opleves dette efterår i Zulu Comedy Fight Club og så optrådte han sammen med nogen af branchens allerstørste navne til Zulu Comedy Galla i Operaen den 30. august

Book Morden May nu

Morten Wichmann

Morten Wichmann er en komiker der er hastigt på vej frem i det danske stand-up miljø. Med en opvækst i en søvnig forstad til København i bagagen, besluttede Morten sig i oktober 2007 for at begynde at lave stand-up. Morten blev landskendt, da han blev nummer 2. til DM i stand-up i December 2008. 

Når Morten Wichmann træder op på scenen er der fart på lige fra start af. Med sin energiske stil leverer han lynhurtige jokes, der både er originale og velformulerede. Man er aldrig i tvivl om, at man har at gøre med en komiker der kan sit kram. I sit materiale bestræber han sig på at undgå clicheer og letkøbte pointer, samtidig med at han bevarer en bred appel. Dette gør Morten Wichmann til en sikker succes på enhver scene og en komiker der er værd at holde øje med i fremtiden

Book Morten Wichmann nu

Morten Sørensen

Morten havde sin stand up debut i det jyske, hvor han har optrådt adskillige gange, inden turen gik til København. Dette har sat sit præg på hans optræden, som kan betegnes som meget afslappet, tilbagelænet og fattet. Hans smittende humør spredes hurtigt i et hvert lokale, fordi publikum føler sig godt tilpas.

Selvom denne fornuftige, jyske unge mand ynder at tale om penge, banker og arbejde, har han også sære fetishes, så som homoseksualitet, menstruation og dyresex, hvilket gør at man vil opleve Morten veksle mellem historiefortællende hyggeonkel, grusom gynækolog og bizar bibliotikar.

I Mortens hjerte findes en enorm lyst til at underholde, hvilket gør ham utroligt fantasifuld og eksperimenterende. Han har i længere tid slået sig på en tilværelse som arbejdsløs, så han optræder altid med livet som indsats.

Morten har optrådt på alt fra folkeskoler til kaserner. Det vigtigste for ham er dog at alle får en glad aften, og han er af den grund ikke bleg for at tilpasse sit show til et hvilket som helst arrangement

Book Morten Sørensen nu

Mick Øgendahl

Det vil være lidt af en tilsnigelse at kalde Mick Øgendahl for en af Danmarks største komikere. Han er nemlig kun 169 cm høj.

Mick Øgendahl, der startede sin stand-up karriere í 1993 på det legendariske Di n' s i København, er en energisk og suveræn fysisk komiker, der bruger både krop og ansigt til sine komiske understregelser. Mick Øgendahl beskæftiger sig primært med situationer fra dagligdagen, men også mere filosofiske anskuelser af livets finurligheder hører til hans optræden. Mick Øgendahl er en komiker i konstant udvikling, og hans stand-ups byder som regel på flere forskellige figurer. Mick Øgendahl er simpelthen et stort talent og har af samme grund ofte været de mere erfarne komikeres personlige første-valg som opvarmning på turnéer med navne som Casper Christensen og Jan Gintberg. Et yngre publikum husker nok Micks stemme fra P3's Børneradio, der lagde æter til hans og Uffe Holms drilske udfoldelser.
"Late Show" på DR2 er også en af Øgendahls bedrifter, og det var ligeledes ham, der leverede sketches under overskriften "Intermezzo" til kanalens U-Lands-onsdag i efteråret 1999. En programrække med bl. a parodier på Netto-reklamer, der faldt Netto så meget for brystet, at det udmøntede sig i et forsøg på sagsanlæg mod DR. Senest har man kunnet opleve Mick Øgendahl i "Gintberg Show Off".

Men Mick Øgendahl SKAL nu opleves live. Mick Øgendahl losser nemlig seriøse bagdel, når han bliver sluppet løs på en scene!

Book Mick Øgendahl  nu på 30 30 60 19

Book Mick Øgendahl nu